dobroge.tv

Live

Farul - FCSB, în pericol să fie amânat

20 octombrie 2021

Confruntarea dintre Farul și FCSB din Liga Întâi, care este programată să se dispute duminică, este în pericol să fie amânată. Bucureștenii se confruntă cu grave probleme de lot din cauza cazurilor de coronavirus apărute în ultimele zile. În prezent, staff-ul FCSB-ului se poate baza numai pe 12 fotbaliști.

Derby-ul etapei a 13-a a Ligii Întâi, dintre Farul Constanța și FCSB este pus în pericol. Problemele de lot cu care s-au confruntat bucureștenii la meciul din runda precedentă, contra celor de la CS Mioveni, sunt departe de a fi rezolvate.

Rămasă fără întreg staff-ul tehnic și nu mai puțin de opt fotbaliști din cauza îmbolnăvirii cu COVID-19, formația din capitală se confruntă și cu celelalte probleme medicale pe care le acuză restul jucătorilor. Astfel, celor afectați de pandemie li se adaugă alți cinci care sunt accidentați.

În aceste condiții, antrenorul roș-albaștrilor are la dispoziție 12 jucători valizi, plus Florin Tănase care este incert din punct de vedere al sănătății.

Cei de la FCSB vor face noi teste joi și în funcție de rezultate și lotul care va fi valid se va decide dacă se va mai disputa sau nu meciul cu Farul. Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, a recunoscut că sunt foarte puține persoane din cadrul clubului, staff tehnic, administrativ sau lot de jucători, care s-au vaccinat, dar a subliniat că la baza din Berceni s-au luat măsuri drastice.

Partida dintre Farul Constanța și FCSB, contând pentru etapa a 13-a a Ligii Întâi, este programată să aibă loc duminică, la Ovidiu, cu începere de la ora 20.30.

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233