dobroge.tv

Live

Derby în Trivale pentru „Gladiatorii din Tomis”

22 octombrie 2021
Publicitate

„Gladiatorii din Tomis” dau piept în acest weekend cu liderul Ligii Naționale la baschet masculin. BC Athletic Neptun Constanța joacă sâmbătă în deplasare, pe terenul celor de la FC Argeș Pitești. Ambele formații sunt neînvinse în acest start de campionat.

După ani de secetă, baschetul masculin constănțean dă semne de revenire. BC Athletic Neptun Constanța a început în forță noul sezon al Ligii Naționale de baschet masculin și a bifat trei victorii în tot atâtea partide disputate.

De asemenea, „Gladiatorii din Tomis” sunt calificați și în turul secund al Cupei României, după ce au trecut de Rapid București. Formația de pe litoral are însă în weekend parte de un adversar pe măsură, FC Argeș Pitești, actualul lider al clasamentului întrecerii interne.

La fel ca și elevii pregătiți de Alexandru Olteanu, piteștenii sunt neînvinși în campionat, având însă patru meciuri jucate și 8 puncte acumulate. În aceste condiții, în cazul unei victorii, Athletic are posibilitatea de a urca în premieră pe podiumul clasamentului, în timp ce gazdele își pot mări avansul față de urmăritoare.

Partida dintre FC Argeș Pitești și BC Athletic Neptun Constanța, contând pentru etapa a cincea a Ligii Naționale la baschet masculin, este programată să aibă loc sâmbătă seară, cu începere de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Pitești.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233