dobroge.tv

Live

HC Dobrogea Sud, favorită la încă o victorie „acasă”

22 octombrie 2021
Publicitate

HC Dobrogea Sud se întoarce duminică în Sala Sporturilor din Constanța cu gândul la revanșă. Constănțenii vor să facă uitat pasul greșit făcut săptămâna trecută, când au terminat la egalitate confruntarea cu Știința Bacău, cu o victorie contra celor de la Vaslui.

Șase victorii din șase partide! Acesta este palmaresul în meciurile de pe teren propriu al lui HC Dobrogea Sud în toate competițiile în startul acestui sezon. Constănțenii se întorc duminică în Sala Sporturilor cu gândul la încă un succes, de data aceasta în fața celor de la Vaslui. Victoria este cu atât mai importantă cu cât elevii lui Djordje Cirkovic au de luat o revanșă după pasul greșit făcut săptămâna trecută, când au terminat la egalitate deplasarea de pe terenului Științei Bacău.

În plus de asta, formația de pe litoral are nevoie de puncte pentru a-și consolida locul pe podiumul clasamentului, acolo unde ocupă în prezent poziția a treia, cu 16 puncte. De partea cealaltă, moldovenii se află în a doua jumătate a ierarhiei, doar pe locul 9, cu 9 puncte după șapte partide. Chiar înaintea confruntării cu Vaslui, stafful tehnic al constănțenilor a primit și câteva vești bune din partea medicilor.

Astfel, Dani Vasile, Stankovic, Buvinic și Vegar au revenit la antrenamente, sunt refăcuți complet și abia așteaptă să reintre în teren pentru Dobrogea Sud. De asemenea, Leon va fi operat la genunchi și se speră ca recuperarea să decurgă fără problemă, astfel încât să revină cât mai repede alături de colegii săi.

Partida dintre HC Dobrogea Sud și Vaslui, contând pentru runda a opta a Ligii Naționale la handbal masculin, se joacă duminică în Sala Sporturilor, cu începere de la ora 18.00.

Meciul se va desfășura cu doar 50% din capacitatea sălii, iar acces au doar persoanele vaccinate și care au minimum 10 zile de la încheierea schemei de vaccinare, precum și cele trecute prin boală și se află în intervalul cuprins între 15 si 180 de zile de la infectarea cu COVID-19.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233