dobroge.tv

Live

Farul - FCSB a fost amânat

22 octombrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Verdict previzibil în cazul partidei dintre Farul și FCSB. Liga Profesionistă de Fotbal a decis să aprobe cererea bucureștenilor și să amâne meciul din cauza numărului mare de infectări cu COVID-19. Nu la fel se va întâmplă însă și în cazul partidei din Cupă, cu FC Voluntari, programat săptămâna viitoare, care nu poate fi amânat sub nici o formă.

Liga Profesionistă de Fotbal a decis să amâne meciul dintre Farul Constanța și FCSB din cadrul etapei a 13-a a Ligii Întâi, programat inițial duminică, pentru data de 4 noiembrie. Partida a fost reprogramată peste doar mai puțin de două săptămâni pentru că regulamentul prevede faptul că nu putea fi disputată după finalului turului.

Deciziile LPF vin ca urmare a solicitării formației bucureștene de amânare a meciului pentru că nu are la dispoziție 13 jucători valizi din cauza infectărilor cu COVID-19 și a accidentărilor.

Cei de la Farul, însă, prin vocea președintelui Gică Popescu, au contestat poziția celor de la FCSB, susținând că un meci din Liga Întâi poate fi amânat doar dacă echipa în cauză nu are 13 jucători valizi strict din cauza infectărilor cu COVID-19, nu și a accidentărilor, cum este cazul la echipa lui Edi Iordănescu.

În acest moment, după accidentările suferite de Andrei Miron și Florin Tănase, FCSB are doar 11 jucători valizi. Pe lângă aceștia, alți șapte au fost confirmați pozitiv cu COVID-19, iar opt au probleme cu accidentările.

La scurt timp după pronunțarea deciziei, președintele Farului, Gică Popescu a declarat că va respecta decizia luată de Ligă, fiind puțin probabil să fie contestată. Cu toate acestea, Popescu a amintit de un precedent petrecut în sezonul anterior, când Farul ar fi făcut o cerere identică cu cea aprobată astăzi, care a fost însă respinsă la acel moment.

Pe lângă meciul cu Farul, FCSB are de disputat săptămâna viitoare și partida din Cupa României, contra celor de la FC Voluntari. Din păcate pentru roș-albaștri, această dispută nu poate fi amânată, astfel că cel mai probabil FCSB va pierde meciul la masa verde și va fi eliminată din competiție.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233