dobroge.tv

Live

Cămui a preluat frâiele Academiei Gh. Hagi

14 iulie 2020
Publicitate

Gheorghe Hagi caută să își asigure viitorul clubului pe care îl patronează. Cel mai prolific antrenor al „Academiei Gheorghe Hagi“, Cristian Cămui, a preluat frâiele grupelor de juniori ale clubului și a devenit astfel al patrulea director tehnic din istoria acesteia.

Cinci titluri naționale și două Supercupe ale României la nivelul echipelor sub 19 ani sunt performanțele care l-au recomandat pe Cristian Cămui drept succesorul lui Alex Ortiz-Cabrera, cel care a îndeplinit în ultimul an rolul de director tehnic al Academiei „Gheorghe Hagi“. Anunțul a fost făcut astăzi de conducătorii clubului constănțean, care au subliniat că o parte însemnată din bogatul palmares al acesteia i se datorează fostului jucător al Farului, ajuns acum la vârsta de 59 de ani.

„Îmi doresc, ca director tehnic, să am cel puțin aceleași rezultate pe care le-am avut și ca antrenor în cadrul Academiei. Vreau să menținem trendul ascendent al performanțelor și să continuăm, în același timp, să furnizăm jucători importanți pentru prima scenă fotbalistică a țării. (…) Acum va trebui să îmbin munca de birou cu cea de teren. În fotbal nu poți realiza nimic de unul singur, trebuie să lucrezi în colectivitate. La orice izbândă meritul este al întregului staff. (…) Niciodată nu poți să fii atât de puternic de unul singur, cât poți să fii în colectiv”, a declarat Cristian Cămui.

În afara performanțelor obținute cu echipa U19, Cristian Cămui a pregătit timp de trei sezoane, între 2014 și 2017, și pe FC Viitorul II, cu care a reușit o promovare din Liga a IV-a în Liga a III-a. Cristian Cămui este cel de-al patrulea director tehnic din istoria Academiei Hagi, după Lucian Burchel, Leo Grozavu și Alex Ortiz-Cabrera.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233