Live

Întăriri pentru “gladiatorii” din Constanța

Publicat pe 14 iulie 2020

BC Athletic se întărește înaintea debutului în noul sezon competițional. Formația constănțeană a anunțat la finalul săptămânii trecute încă un transfer menit să îi ajute pe „gladiatori“ să își depășească performanțele de până acum din Liga Națională de baschet masculin.

După revenirea lui Daniel Mâinea la BC Athletic, anunțată în urmă cu o săptămână, conducătorii formației constănțene au oficializat și transferul lui Iulian Orbeanu la Constanța. Până la aceasă mutare însă, formația de la malul mării a ajuns la o înțelegere și cu fratele geamăn al lui Daniel Mâinea, Cristian, care și-a prelungit contractul cu încă un an. Astfel, dacă sezonul trecut Cristian și Daniel au fost adversari pe terenul de joc, ultimul evoluând pentru Steaua București, acum cei doi frați vor face din nou pereche, cum s-a mai întâmplat la Aurel Vlaicu și Dinamo București. În ceea ce-l privește pe Iulian Orbeanu, acesta este considerat ca fiind unul dintre cei mai experimentați jucători care evoluează în Liga Națională de baschet masculin.

 În vârstă de 31 de ani și cu o înălțime ce depășește doi metri, Orbeanu a adunat deja 11 sezoane în baschetul de performanță din România, în care a evoluat pentru Steaua București, SCM U Craiova, BCM U Pitești, Dinamo București și CSO Voluntari. De asemenea, Iulian Orbeanu a făcut parte din lotul României în calificările FIBA Basketball World Cup 2019, campanie în care a bifat șase prezențe sub comanda lui Zare Markovski.

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233