dobroge.tv

Live

Phoenix, la prima victorie în Liga Națională

26 octombrie 2021
Publicitate

Calificată în turul secund al României după ce a trecut de Universitatea Cluj, Phoenix CSU Simona Halep a spart gheața și în Liga Națională. Constănțencele au învins pe teren propriu pe CSM Târgoviște cu scorul de 74 la 64.

După trei meciuri în care a ratat de puţin victoria, a venit rândul şi primului succes al echipei feminine de baschet Phoenix CSU Simona Halep din actualul sezon al Ligii Naţionale.

Formaţia antrenată de Miroslav Popov s-a impus, cu scorul de 74-64, în faţa celor de la CS Municipal Târgovişte, într-o partidă disputată duminică la Sala Sporturilor, contând pentru etapa a patra de campionat.

Constănţencele au început în forţă şi au dominat primul sfert, adjudecat cu scorul de 22-15, însă au cedat, nu doar ritmul şi iniţiativa, ci şi sfertul al doilea, scor 14-20, astfel că, la pauza mare avantajul de pe tabela de marcaj a fost de doar un punct, scor 36-35.

Soarta partidei s-a decis în sfertul trei, în care Constanţa a pus suficiente puncte pe tabelă pentru a-şi asigura victoria, 24-14, chiar dacă a cedat la limită ultimul parţial, 14-15.

Islandeza Sara Hinriksdottir a fost principala marcatoare pentru Phoenix CSU Simona Halep, cu 18 puncte, ea fiind urmată de americancele Ciara Rosten şi Khiana Johnson.

Graţie acestui succes, echipa constănţeană a urcat pe locul cinci în clasament, cu cinci puncte după patru etape disputate. În runda viitoare, programată pentru vineri, 29 octombrie, Phoenix CSU Simona Halep va juca, în deplasare, cu CSU Olimpia Braşov.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233