dobroge.tv

Live

Patru „delfini” la naționale

27 octombrie 2021
Publicitate

HC Dobrogea Sud se va pregăti în efectiv restrâns pentru următoarele zile. Patru dintre handbaliștii pregătiți de Djordje Cirkovic se vor alătura selecționatele țărilor pe care le reprezintă pentru acțiunile echipelor naționale.

Daniel Vasile, Ionuț Nistor, Irakli Chikovani şi Marin Vegar au lăsat pentru moment pregătirea la echipele de club pentru a se alătura selecționatelor propriilor țări.

Toți aceștia vor reprezenta România, respectiv Georgia și Bosnia și Herțegovina în acţiunile echipelor naţionale înscrise în calendarul EHF.

Totodată, în perioada 2 - 7 noiembrie, reprezentativa naţională masculină de juniori născuţi în anii 2004 şi 2005 va efectua la Sighişoara o pregătire centralizată, iar la acest stagiu au primit convocări şi patru tineri jucători de pe litoral, trei de la HC Dobrogea Sud și unul de la CSS Medgidia.

După opt etape scurse din actualul sezon, în care a acumulat 19 puncte, având şase victorii, un egal şi o înfrângere, HCDS ocupă locul trei în clasament, după Dinamo, cu 24 de puncte, şi CSA Steaua, cu 21 de puncte, a doua echipă pierzând însă în faţa formaţiei Constanţei.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233