dobroge.tv

Live

Victorie dramatică pentru BC Athletic

28 octombrie 2021
Publicitate

Dramatismul a fost la el acasă aseară, la confruntarea dintre BC Athletic și CSM Galați, partidă restanță din etapa a doua a Ligii Naționale la baschet masculin. „Gladiatorii din Tomis” au obținut cea de a patra victorie stagională după ce au disputat și o repriză suplimentară de prelungiri.

După trei victorii în patru etape disputate în acest start de campionat, „Gladiatorii din Tomis” porneau cu prima șansă la victorie în fața codașei clasamentului, CS Municipal Galați. Calculele hârtiei s-au respectat până la finalul sfertului al treilea, când elevii pregătiți de Alexandru Olteanu conduceau pe tabela de marcaj cu opt puncte. Din acel moment relaxarea și-a făcut simțită prezența, iar oaspeții au profitat din plin de acest lucru.

Au recuperat punct cu punct, astfel că la ultimul fluier tabela indica egalitate, scor 71 la 71. S-a trecut astfel prelungiri, iar constănțenii aveau deja frisoane numai la gândul că în urmă cu cinci zile au suferit prima înfrângere din campionat tot după o astfel de partidă.

Dramatismul a atins cote maxime pe parchetul Sălii Sporturilor din Constanța în momentul în care egalitatea a persistat și după prima repriză suplimentară, astfel că jocul a trebuit să continue. Abia la finalul celei de-a doua reprize de prelungiri gazdele au reușit să își adjudece cu mari emoții victoria, cu scorul de 88 la 87.

Omul meciului a fost desemnat Vlad Corpodean, care a reușit 20 de puncte, urmat îndeaproape Max Darling și Devante Wallace. De altfel, Darling și-a trecut în cont și un double-double, el reușind 19 puncte și 15 recuperări.

În urma acestui rezultat, BC Athletic a urcat pe podiumul clasamentului, cu 9 puncte după cinci meciuri disputate. În etapa următoare, programată duminică, formația de pe litoral întâlnește tot pe teren propriu pe CS Municipal 2007 Focsani, cu începere de la ora 17.00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233