dobroge.tv

Live

„Gladiatorii din Tomis”, la prima înfrângere „acasă”

01 noiembrie 2021
Publicitate

După două victorii acasă și două meciuri decise în prelungiri, BC Athletic a suferit duminică seară prima înfrângere de pe teren propriu. „Gladiatorii din Tomis” au fost învinși în Sala Sporturilor de CSM 2007 Focșani cu scorul de 69 la 78.

Oboseala începe să își spună cuvântul în rândul baschetbaliștilor de la BC Athletic. După două partide consecutive decise după prelungiri și disputate la interval de doar patru zile, duminică seara „Gladiatorii din Tomis” au fost de nerecunoscut contra celor de la CSM 2007 Focșani.

Favoriți pe hârtie înaintea partidei, constănțenii au fost conduși la pauză cu 12 puncte, tabela indicând scorul de 45 la 33 în favoarea oaspeților. După revenirea de la cabine lucrurile păreau că se îndreaptă, astfel că elevii lui Alexandru Olteanu au forțat egalarea. S-au apropiat la patru puncte spre finalul sfertului al treilea, însă din nou au rămas fără energie astfel că trupa din Focșani s-a impus în cele din urmă cu scorul de 78 la 69.

Pentru constănțeni, Vlad Corpodean a fost din nou cel mai bun om de pe teren, terminând meciul cu 13 puncte marcate, șase recuperări și cinci pase decisive.

În urma acestui rezultat, BC Athletic se menține în partea superioară a clasamentului, având zece puncte după șase partide disputate. Prima poziție este împărțită între FC Argeș Pitești și ACS U Banca Transilvania Cluj Napoca, ambele tot cu zece puncte, însă cu câte un meci mai puțin jucat. 

Pentru constănțeni urmează două deplasări de foc, pe terenul celor de la CS Municipal Ploiești, respectiv SCM Omaha Timișoara. Primul duel este programat să aibă loc sâmbătă, cu începere de la ora 18.00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233