dobroge.tv

Live

Focar de coronavirus la Dinamo

16 iulie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Situația devine critică la Dinamo București. Șase fotbaliști au fost depistați cu coronavirus înaintea meciului pe care ar fi trebuit să îl dispute în această seară, contra Chindiei Târgoviște, într-o partidă restantă din play-out-ul Ligii Întâi. Aflați în pericol să retrogradeze pentru prima dată în istoria clubului, „câinii roși“ așteaptă acum o decizie a Ligii Profesioniste de Fotbal în privința reprogramării meciurilor restante.

Meciul contra Chindiei Târgoviște ar fi trebuit să se dispute în urmă cu o lună, la reluarea campionatului după pandemia de coronavirus. Acesta a fost amânat atunci din cauza unor suspiciuni de îmbolnăvire apărute tot în lotul dinamoviștilor. Partida rămasă restantă a fost reprogramată pentru joi seară, însă noul staff tehnic, format din Gheorghe Mulțescu și Cornel Țălnar, au primit vestea proastă la primele ore ale dimineții. Cei șase jucători depistați pozitiv cu coronavirus sunt Filip Mrzljak (Mârjliac), Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Ştefan Fara, Alexandru Răuţă şi Vali Lazăr, cei mai mulți dintre ei fiind jucători de bază pentru formația dinamovistă. 

În aceste condiții, partida contra Chindiei Târgoviște a fost amânată pentru a doua oară, Liga Profesionistă de Fotbal urmând să ia o decizie în acest sens. Situația este însă extrem de complicată pentru dinamoviști în contextul în care programul lor este și așa aglomerat, iar campionatul trebuie să se încheie până la începutul lunii august. Unul dintre scenariile luate în calcul ar fi ca formația din Ștefan cel mare, care are și așa două meciuri mai puțin disputate față de celelalte echipe, să joace câte un meci la două zile. 

O astfel de situație ar îngreuna și mai mult misiunea de salvare de la retrogradare a echipei. Aflată pe penultimul loc al clasamentului play-out-ului, Dinamo a practicat un fotbal de slabă calitate la reluarea campionatului, motiv pentru care staff-ul tehnic condus de Adrian Mihalcea a și fost schimbat în această săptămână. În clasament, „câinii roși“ sunt pe loc retrogradabil, la un punct de poziția care duce la baraj și cinci de cel care i-ar asigura menținerea în Liga Întâi.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233