dobroge.tv

Live

Rugbyștii de la „Tomitanii“ se pregătesc de baraj

16 iulie 2020
Redactia DTV
Publicitate

„Tomitanii“ se pregătesc intens înainte de barajul de menținere în Superliga națională de rugby. Formația constănțeană a reluat antrenamentele pe stadion „Mihail Naca“ și a făcut nu mai puțin de șapte transferuri care să o ajute la menținerea pe prima scenă a rugby-ului din România.

Trei rugbyști din Fiji, Bennie Ross, Tiqeiliesa și Saukuru, precum și Sandro Jelia din Georgia sunt cei patru internaționali care s-au alăturat formației pregătită de George Sava și Radu Nicolae Mocanu în vederea turneului de baraj pentru menținerea în Superliga națională de rugby ce va avea loc la Brașov, la mijlocul lunii august. Acestora li s-au mai adăugat Ciprian Lucaci și Cristi Boboc, ambii de la SCM Gloria Buzău, formație care între timp s-a desființat, precum și Vlăduț Burduja de la LPS „Nicolae Rotaru” Constanța. 

Din păcate pentru formația de la malul mării, pauza forțată impusă de pandemia de coronavirus a adus și despărțirea de patru sportivi, respectiv George Croitoru, Ionuț Macoveanu, Giorgi Gigauri și Kamil Sobota, care și-au încheiat colaborarea cu „Tomitanii“ Constanța. 

Cu o lună rămasă la dispoziție până la reluarea campionatului într-un format adaptat situației impuse de pandemia de coronavirus, rugbyștii de la malul mării trag tare la antrenamente pentru a reveni la o formă adecvată. Acestea se desfășoară atât pe stadionul „Mihail Naca“ din strada Primăverii, cât și pe plajă. În cadrul turneului de baraj de la Brașov, „Tomitanii“ Constanța vor evolua în primul meci contra celor de la SCM Timișoara. În cele 8 partide disputate în această ediție de campionat, formația constănțeană a suferit înfrângeri pe linie, fiind ultima clasată, cu un singur punct.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233