Live

Rugbyștii de la „Tomitanii“ se pregătesc de baraj

„Tomitanii“ se pregătesc intens înainte de barajul de menținere în Superliga națională de rugby. Formația constănțeană a reluat antrenamentele pe stadion „Mihail Naca“ și a făcut nu mai puțin de șapte transferuri care să o ajute la menținerea pe prima scenă a rugby-ului din România.

publicat pe 16 iulie 2020

Trei rugbyști din Fiji, Bennie Ross, Tiqeiliesa și Saukuru, precum și Sandro Jelia din Georgia sunt cei patru internaționali care s-au alăturat formației pregătită de George Sava și Radu Nicolae Mocanu în vederea turneului de baraj pentru menținerea în Superliga națională de rugby ce va avea loc la Brașov, la mijlocul lunii august. Acestora li s-au mai adăugat Ciprian Lucaci și Cristi Boboc, ambii de la SCM Gloria Buzău, formație care între timp s-a desființat, precum și Vlăduț Burduja de la LPS „Nicolae Rotaru” Constanța. 

Din păcate pentru formația de la malul mării, pauza forțată impusă de pandemia de coronavirus a adus și despărțirea de patru sportivi, respectiv George Croitoru, Ionuț Macoveanu, Giorgi Gigauri și Kamil Sobota, care și-au încheiat colaborarea cu „Tomitanii“ Constanța. 

Cu o lună rămasă la dispoziție până la reluarea campionatului într-un format adaptat situației impuse de pandemia de coronavirus, rugbyștii de la malul mării trag tare la antrenamente pentru a reveni la o formă adecvată. Acestea se desfășoară atât pe stadionul „Mihail Naca“ din strada Primăverii, cât și pe plajă. În cadrul turneului de baraj de la Brașov, „Tomitanii“ Constanța vor evolua în primul meci contra celor de la SCM Timișoara. În cele 8 partide disputate în această ediție de campionat, formația constănțeană a suferit înfrângeri pe linie, fiind ultima clasată, cu un singur punct.

Etichete:   rugby tomitanii baraj

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!

Mai multe

Farul a pierdut și în fața Craiovei

La mai puțin de 48 de ore de la partida disputată în compania tricolorilor mici ai lui Adrian Mutu, Ianis Zicu și-a testat jucătorii și contra celor de la FC Universitatea Craiova 1948, echipă ce a promovat...

Tabără de baschet la Constanța

Obișnuit să își desfășoare stagiile de pregătire în Ardeal, Marcel Țenter, unul dintre cei mai titrați antrenori de baschet din România, a decis ca în această vară să pregătească tinerele talente ale...

Încă un yankeu se face „gladiator“

BC Athletic Constanța continuă să se întărească înaintea startului în noul sezon al Ligii Naționale de Baschet Masculin. 

Oficialii de la malul Mării Negre au anunțat perfectarea unui nou...

Premii mai mici la US Open

Organizatorii US Open au anunţat că premiile totale ale ediţiei 2020 a US Open vor fi de 53,4 milioane de dolari (45 de milioane de euro), cu şase la sută mai mici faţă de 2019, când au fost de 57 de milioane...

Viitorul, remiză în ultima partidă a sezonului

La fel ca și în partidele anterioare, staff-ul lui FC Viitorul a trimis o formulă experimentală în teren, în ultima partidă din acest sezon, contra lui Dinamo București. 

Aflați în pericol să...

Mai multe echipe în Liga Întâi

Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a decis, joi, majorarea numărului echipelor din Liga I de la 14 la 16 începând cu sezonul 2020-2021. 

Principalele echipe avantajate de această...

Momentul adevărului pentru FC Farul

După aproape o lună de antrenamente, elevii lui Ianis Zicu vor avea în sfârșit parte de un meci amical. Și nu orice amical, ci unul de gală, în care își vor măsura forțele cu tinerele speranțe ale...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233