dobroge.tv

Live

Trei „marinari” la națională

03 noiembrie 2021
Publicitate

Trei fotbaliști de la Farul Constanța vor pune umărul la asaltul final pe care naționala României îl va da pentru a se califica la barajul din preliminariile Campionatului Mondial de anul viitor. „Tricolorii” vor disputa ultimele două meciuri din grupe la mijlocul lunii noiembrie, contra Islandei și Liechtsteinului.

Virgil Ghiță, Marian Aioani și noua perlă a lui Gheorghe Hagi, fotbalistul de doar 15 ani Enes Sali, sunt cei trei jucători de la Farul Constanța convocați de Mirel Rădoi la naționala României pentru ultimele două meciuri din preliminariile Campionatului Mondial de fotbal de anul viitor din Qatar.

În total, selecționerul României se va baza pe 26 de jucători, din care 11 care evoluează în Liga 1 şi 15 de la cluburi din străinătate. Conform calendarului, România mai are de disputat două meciuri de calificare, contra Islandei și Liechtsteinului, la finalul cărora speră să termine pe locul secund în grupa J de calificare. Acestea sunt programate să aibă loc pe 11 și 14 noiembrie.

Vom vedea. Sunt echipa națională, orice convocare, cred că orice jucător care se duce acolo este fericit. Dar, înainte de asta noi mai avem un meci și încercăm să ne gândim la meci. Ei după aceea se vor gândi la echipa națională”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța

Înaintea meciurilor cu Islanda și Liechtenstein, România se află pe locul doi, cu 13 puncte, fiind urmată la doar o lungime distanță de Macedonia și Armenia. Cele zece echipe clasate pe locul secund în preliminariile Campionatului Mondial de anul viitor se califică alături cele mai bune două câștigătoare de grupe din Liga Națiunilor și se vor duela la baraj.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233