dobroge.tv

Live

Athletic „atacă” primul loc în Ligă

08 noiembrie 2021
Publicitate

„Gladiatorii din Tomis” atacă prima poziție a clasamentului Ligii Naționale la baschet masculin. Constănțenii au bifat în weekend a cincea victorie din actuala stagiune, după succesul contra celor de la CSM Ploiești, și au urcat până pe locul secund, cu 12 puncte.

BC Athletic are parte de un start de sezon peste așteptări. Constănțenii au bifat în weekend victoria cu numărul cinci în actuala ediție a Ligii Naționale de baschet masculin, după ce au câștigat derby-ul cu CS Municipal Ploiești chiar pe terenul prahovenilor.

Formația de pe litoral a controlat în permanență jocul și a luat un avans considerabil pe tabela de marcaj până la pauza mare, intrând la cabine cu scorul de 42 la 24.

În actul secund, gazdele au încercat să recupereze din handicap însă, în ciuda faptului că au câștigat ultimele două parțiale, diferența s-a dovedit mult prea mare.

S-a încheiat 76 la 71 pentru „Gladiatorii din Tomis”, care au ajuns astfel la cinci victorii în șapte etape disputate și împart podiumul cu FC Argeș Pitești și ACS U Banca Transilvania Cluj Napoca, toate cu câte 12 puncte.

În partida următoare, care este programată să aibă loc sâmbătă, constănțenii vor întâlni în deplasare pe SCM Timișoara, în deplasare, ocupanta locului 5 în clasamentul Ligii Naționale de baschet masculin.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233