dobroge.tv

Live

Victorie în prelungiri pentru Phoenix

08 noiembrie 2021
Publicitate

Phoenix CSU Simona Halep a început să recupereze din punctele pierdute complet neașteptat în startul campionatului. Constănțencele au învins sâmbătă revelația acestui start de sezon, nou-promovata Sirius Târgu Mureș, la capătul unei partide decise după o rundă de prelungiri.

Ardelencele de la Sirius Târgu Mureș au confirmat forma bună în care se află în startul acestei ediții de campionat, prima din istoria clubului, și au controlat jocul din Sala Sporturilor din Constanța.

Elevele lui Miroslav Popov s-au mai degrabă pe defensivă, astfel că atacul a avut de suferit. Tocmai din acest motiv constănțencele au cedat la limită primele trei sferturi ale întâlnirii din etapa cu numărul șase a Ligii Naționale la baschet feminin.

Conduse pe tabelă cu nouă puncte înaintea ultimului parțial, acestea au avut o revenire de senzație, au egalat până la final, scor 52 la 52 și au trimis meciul în prelungiri. Luate prin surprindere de evoluția scorului, baschetbalistele de la Sirius nu s-au regăsit nici un repriza suplimentară dictată de arbitri, care a fost câștigată de Phoenix CSU Simona Halep cu 10 la 6.

S-a încheiat 62 la 58 pentru constănțence, care au bifat astfel cel de-al treilea succes din actuala ediție a Ligii Naționale la baschet feminin și au ajuns la 9 puncte după șase etape.

Confruntarea nu a fost însă lipsită de evenimente, oficialii constănțeni acuzând la final maniera de arbitraj, care a luat mai multe decizii care au defavorizat formația de pe litoral.

După această etapă, campionatul a intrat într-o pauză de aproape două săptămâni, pentru disputarea meciurilor echipelor naționale. Următoarea rundă este programată pentru 20 noiembrie, când Phoenix CSU Simona Halep va evolua în deplasare, pe terenul celor de la Triumf Botoșani, singura echipă fără victorie în actuala ediție a Ligii Naționale de baschet feminin.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233