dobroge.tv

Live

Enes Sali, gata de debutul la Naționala Mare

09 noiembrie 2021
Publicitate

Noua senzație a Farului, tânărul Enes Sali, este gata să doboare toate recordurile în acest sezon. La doar 15 ani, el a fost convocat la naționala mare a României de selecționerul Mirel Rădoi și s-a alăturat deja celorlalți tricolori pentru confruntările decisive cu Islanda și Liechstenstein. În cazul în care va fi introdus în teren va deveni cel mai tânăr debutant din istoria naționalei de seniori a României.

Enes Sali, noua „perlă” a lui Gheorghe Hagi, a făcut un salt spectaculos în doar câteva luni. Dacă în urmă cu puțin timp el făcea parte din lotul tricolorilor de la România Sub 17 ani, acum el a fost convocat direct la naționala de seniori, după ce a primit încredere din partea selecționerului Mirel Rădoi. Mijlocașul Farului poate debuta pe 11 sau 14 noiembrie, în preliminariile Cupei Mondiale Qatar 2022.

Cred ca am puține emoții, dar nu cred că afectează și sper să joc cât mai bine. Este o onoare să fiu aici, în primul rând. Mă simt foarte fericit pentru această convocare. Mă simt foarte bine, am vorbit și cu băieții, m-au felicitat pentru această convocare. Într-adevăr, am puține emoții, dar cred că o să mă descurc”, a declarat Enes Sali, Farul Constanța/România.

Enes Sali a dezvăluit că „tricolorii” pe care îi admiră sunt Răzvan Marin, Nicolae Stanciu, Ianis Hagi. Tânărul mijlocaș de la Farul și-ar dori să stea în cameră cu Ianis Hagi, mijlocașul de la Rangers. Enes Sali s-a remarcat în acest an în Liga 1. Este al 51-lea jucător crescut la Academia Gheorghe Hagi care este debutat în Liga 1.

Meciul Farul Constanţa - Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 1-0, în etapa a patra din Casa Liga 1, a marcat debutul mijlocaşului ofensiv Enes Sali. La 15 ani, 5 luni şi 14 zile, Sali a intrat în istorie drept unul dintre cei mai tineri debutanți din Liga 1. În luna septembrie, Enes Sali a devenit cel mai tânăr marcator din istoria Ligii 1, un record doborât după 44 de ani.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233