dobroge.tv

Live

Greșelile se plătesc

11 noiembrie 2021
Publicitate

Acuzațiile lansate la adresa arbitrilor de reprezentanții Phoenix CSU Simona Halep după meciul din weekend n-au rămas fără urmări. Federația Română de baschet a anunțat că, deși nu a influențat rezultatul final, întreaga brigadă a primit calificativul slab și a fost suspendată pentru două etape.

Ultima etapă de campionat pentru Phoenix CSU Simona Halep a fost una cu multe evenimente, în ciuda victoriei dramatice obținută de constănțence. Oficialii clubului de la malul mării i-au acuzat la momentul respectiv pe cei trei arbitri pentru maniera în care au oficializat la centru disputa, considerând că deciziile acestea au fost intenționat greșite într-o singură direcție. 

Miercuri seară a venit și reacția Colegiului Central al Arbitrilor din cadrul Federației Române de Baschet care a decis în urma analizei rapoartelor și a vizionării integrale a jocului că brigada a comis greșeli repetate de interpretare a regulamentului. Din acest motiv toți cei trei arbitri au primit calificativul slab și au fost suspendați pentru două etape. 

Phoenix CSU Simona Halep a câștigat sâmbătă după amiază confruntarea cu Sirius Târgu Mureș după o revenire de senzație în ultimul sfert, în care a egalat situația de pe tabela de marcaj și a trimis meciul în prelungiri. 

În cele din urmă victoria a revenit constănțencelor cu scorul de 62 la 58, rezultat în urma căruia formația constănțeană se menține în prima jumătate a ierarhiei Ligii Naționale la baschet feminin.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233