dobroge.tv

Live

Înfrângere dramatică la Timișoara

15 noiembrie 2021
Publicitate

„Gladiatorii din Tomis“ s-au obișnuit să joace cu pulsul ridicat în acest sezon. După două partide decise în prelungiri, formația de pe litoral a cedat deplasarea de la Timișoara la doar un punct diferență. În ciuda înfrângerii, constănțenii se mențin pe locul 4 în clasament, cu 13 puncte după opt etape.

Afectată de mai multe indisponibilități, formația BC Athletic a început slab meciul din etapa a opta a Ligii Naționale la baschet masculin, contra celor de la SCM OHMA Timişoara. Gazdele au avut un prim sfert pe care l-au controlat în totalitate și s-au desprins la 12 puncte pe tabela de marcaj. 

Din acel moment, constănțenii au început cursa de urmărire și au căutat să restabilească egalitatea. Tensiunea a crescut la cote alarmante o dată cu trecerea timpului, mai ales pe banca tehnică a constănțenilor. Antrenorul Alexandru Olteanu a fost eliminat din cauza protestelor, astfel că locul său a fost luat de slovaca Tatiana Gallova, care a devenit astfel prima femeie antrenor principal din Liga Națională la baschet masculin. Iar aceasta n-a făcut-o deloc rău, constănțenii reușind să recupereze aproape în totalitate handicapul în ultimul sfert. 

Din păcate pentru „Gladiatorii din Tomis“ sorții le-au surâs gazdelor, care s-au impus în cele din urmă la un singur punct avans, scor 74 la 73. Americanul Jakob Lowrance, de la BC Athletic Neptun, a făcut cel mai bun meci al său de până acum în Liga Naţională şi a încheiat cu 20 de puncte, şapte recuperări, două pase decisive şi un blocaj pentru un indice de 24 la eficienţă. 

În urma acestei partide, BC Athletic se menține pe locul 4 al clasamentului Ligii Naționale la baschet masculin, cu 13 puncte după opt partide disputate. În runda următoare, pe 20 noiembrie, constănțenii vor juca din nou acasă, contra celor de la CSA Steaua București.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233