dobroge.tv

Live

HCDS, derby la Constanța cu CSM Focșani

17 noiembrie 2021
Publicitate

La aproape o lună de la ultimul meci „acasă“, HC Dobrogea Sud revine joi în Sala Sporturilor. Constănțenii vor primi vizita celor de la CSM Focșani într-o partidă ce contează pentru etapa a XI-a a Ligii Zimbrilor.

HC Dobrogea Sud revine joi seară pe parchetul Sălii Sporturilor din Constanța pentru o nouă partidă în Liga Zimbrilor. Handbaliștii de la malul mării vor primi vizita celor de la CSM Focșani, formație aflată pe poziția a șasea a clasamentului. 

Urcată pe locul secund după victoria de duminică de la Suceava, HCDS vrea să își păstreze seria de meciuri fără înfrângere începută pe 10 octombrie și după confruntarea de joi. De altfel, constănțenii sunt neînvinși în acest sezon pe teren propriu, indiferent că au jucat în campionat sau în cupele europene, având nu mai puțin de 6 meciuri consecutive câștigate. 

De partea cealaltă, focșănenii sunt și ei redutabili în deplasare în acest sezon, cu un palmares de 4 victorii și o singură înfrângere în meciurile disputate pe teren străin. 

Totuși, statistica este de partea trupei pregătite de Djordje Cirkovic, care s-a impus de fiecare dacă în fața lui CSM Focșani în istoricul confruntărilor directe de la Constanța. 

HC Dobrogea Sud – CSM Focșani, partidă ce contează pentru etapa a XI-a a campionatului național de handbal masculin, se joacă joi seară, în Sala Sporturilor, cu începere de la ora 18.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233