dobroge.tv

Live

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român: ''Mulţumim, Horia Tecău! Retragerea e doar un nou început...''

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român: ''Mulţumim, Horia Tecău! Retragerea e doar un nou început...''
18 noiembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român a transmis, joi, un mesaj de mulţumire tenismenului Horia Tecău, care şi-a anunţat retragerea din activitate. Forul olimpic român subliniază că "retragerea e doar un nou început".

"Mulţumim, Horia Tecau !

Pentru fiecare moment trăit împreună la Rio, pentru emoţiile şi inspiraţia clipei care ţi-a adus argintul olimpic, pentru călătoria frumoasă din Cupa Davis şi cele trei trofee de Mare Şlem.

Team Romania e mândră de tot ceea ce ai realizat în tenis şi îţi transmite că retragerea e doar un nou început ...", este mesajul transmis de COSR.

Horia Tecău a afirmat, joi, într-o postare pe Facebook, că sportul a fost viaţa lui şi l-a învăţat să viseze, dar este momentul să se bucure de viaţă "într-un mod diferit".

"O mulţime de emoţii am acum. Sunt recunoscător. Pentru călătorie, pentru ceea ce am trăit şi oamenii pe care i-am întâlnit pe parcurs. Sportul a fost locul meu de joacă, clasa mea, m-a învăţat să visez, să cred şi să dezvolt abilităţi de viaţă în acest proces. Energia terenului de tenis şi a fanilor tenisului m-au răsplătit enorm şi voi păstra acest sentiment cu mine pentru totdeauna. Acum, este timpul să ne bucurăm de viaţă într-un mod diferit şi să transformăm toată această energie într-o nouă formă", a scris Tecău pe Facebook.

În cariera sa, Horia Tecău, acum pe locul 19 ATP la dublu, fost numărul 2 mondial, a câştigat 38 de trofee, dintre care trei de grand slam, Wimbledon, în 2015, US Open, în 2017, ambele în echipă cu olandezul Jean-Julien Rojer, şi Australian Open la dublu-mixt, în 2012, împreună cu americanca Bethanie Mattek-Sands.

Tot cu Rojer, el a cucerit trofeul la Turneul Campionilor, în 2015, iar cu Florin Mergea a obţinut medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016.

Din tenis, Horia Tecău, 36 de ani, a câştigat premii brute de peste 5,8 milioane de dolari.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233