dobroge.tv

Live

Enes Sali scrie istorie la doar 15 ani

18 noiembrie 2021
Publicitate

Noua perlă a lui Gheorghe Hagi, Enes Sali, a devenit săptămâna trecută cel mai tânăr jucător care a debutat la naționala României de fotbal. Mai mult decât atât, în vârstă de doar 15 ani, 8 luni și 22 de zile, el a doborât inclusiv recordul la nivelul Europei la acest capitol și a primit felicitări chiar și din partea Academiei Barcelonei, la care a evoluat în urmă cu câțiva ani.

Debutul lui Enes Sali la naționala de seniori a României în partida cu Liechtenstein încă mai face valuri. Introducerea sa în minutul 82 al meciului de duminică a doborât nu numai recordul national, dar și cel european, mijlocașul de doar 15 ani, 8 luni și 22 de zile devenind cel mai tânăr fotbalist de pe bătrânul continent care evoluează într-un meci al echipelor naționale.

Revenit la echipa de club, Sali a și uitat de experiența de la echipa națională și își îndreaptă întreaga atenție către îndeplinirea obiectivelor cu Farul. Iar primul dintre acestea este obținerea victoriei contra celor de la UTA Arad.

Farul Constanța și UTA Arad vor fi adversare sâmbătă, la Ovidiu, în prima etapă a returului Ligii Întâi la fotbal, cu începere de la ora 15.00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233