dobroge.tv

Live

CS Medgidia, victorie istorică la debutul european

18 noiembrie 2021

CS Medgidia a bifat o victorie la primul meci din istoria clubului în cupele europene. Formația constănțeană s-a impus cu 3-1 la seturi contra celor de la OK Kastela, chiar în Croația. Elevele pregătite de cuplul Florin Voinea și Radu Began debutează de la ora 18 și 30 de minute în manșa retur, care se desfășoară tot pe terenul croatelor.

Emoțiile și-au spus din plin cuvântul la primul meci din istorie pentru CS Medgidia în Cupele Europene. Tocmai din acest motiv formația constănțeană a cedat primul set al confruntării cu echipa croată OK Kastela, contând pentru manșa tur a șaisprezecimilor de finală ale Cupei Challenge la volei feminin. 

Constănțencele, conduse de pe margine de cuplul Florin Voinea/Radu Began au egalat situația la seturi, pentru a trece apoi în avantaj după două parțiale controlate în totalitate.

Setul patru a aparținut tot fetelor de la CS Medgidia, care s-au impus în cele din urmă cu scorul de 3-1 după o oră și 31 de minute și au luat astfel o opțiune serioasă în privința calificării în optimile de finală ale competiției. 

Ioana Maria Baciu, cu 16 puncte, a fost cea mai bună jucătoare a echipei dobrogene, Raisa Laura Ioan a contribuit cu 13 puncte, iar Ramona Rus cu 11.

OK Kastela și CS Medgidia se vor confrunta în manșa retur a șaisprezecimilor de finală ale Challenge Cup la volei feminine în această seară, cu începere de la ora 18 și 30 de minute.

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233