dobroge.tv

Live

„Gladiatori” învinși în prelungiri

22 noiembrie 2021
Publicitate

„Gladiatorilor din Tomis” le place să trăiască periculos la fiecare meci. BC Athletic a pierdut în prelungiri meciul cu CSA Steaua, după ce a reușit să revină spectaculos în finalul meciului. În ciuda înfrângerii, constănțenii se mențin pe locul patru al clasamentului Ligii Naționale la baschet masculin.

BC Athletic a început bine meciul cu CSA Steaua București din cadrul etapei cu numărul nouă a Ligii Naționale la baschet masculin, disputat în weekend în Sala Sporturilor din Constanța.

După un prim sfert câștigat la o diferență de cinci puncte, constănțenii s-au relaxat, iar oaspeții au profitat din plin de asta. Până la pauza mare au recuperat handicapul și chiar s-au distanțat la opt puncte, astfel că tabela indica 46 la 38 în favoarea „militarilor”.

După un sfert trei foarte echilibrat, abia în ultimul parțial elevii pregătiți de Alexandru Olteanu au putut recupera din puncte. Și au făcut-o până la capăt, Devante Wallace reușind un coș de trei puncte în finalul partidei și a egalat astfel nesperat la 92.

S-a intrat apoi în prelungiri, situație în care constănțenii s-au mai aflat de patru ori în acest sezon. Din păcate, efortul depus și-a pus amprenta asupra evoluției lor, iar CSA Steaua București s-a impus în cele din urmă cu scorul de 111 la 107.

„În primul rând, aș vrea să iau această înfrângere pe mine pentru că este în totalitate vina mea. Am tratat, cred că prost anumite momente ale jocului și îi felicit pe băieți pentru revenire pentru că a fost o revenire fantastică. Nu ar fi trebuit să ajungem în situația aia. Am ajuns și atunci am alergat mereu după ei. Norocos, am reușit să ducem meciul în prelungiri. Din păcate, în prelungiri nu neapărat de energie, pur și simplu au tratat mai bine anumite momente ale prelungirilor”, a declarat Alexandru Olteanu, antrenor BC Athletic Neptun Constanța.

În ciuda acestei înfrângeri, BC Athletic Constanța se menține în partea superioară a clasamentului Ligii Naționale la baschet masculin. „Gladiatorii din Tomis” sunt pe locul patru al clasamentului, cu 14 puncte după nouă etape disputate.

În runda următoare, pe 4 decembrie, formația de pe litoral va juca în deplasare, pe terenul celor de la SCMU Craiova, care se află la doar o lungime în fața constănțenilor în clasament, cu 15 puncte.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233