dobroge.tv

Live

Hagi refuză postul de selecționer

22 noiembrie 2021
Publicitate

Conducerea Federației Române de Fotbal l-a invitat la discuții pe managerul tehnic de la Farul Constanța, Gheorghe Hagi, pentru a-i propune preluarea echipei naționale a României pe o perioadă de patru ani, după retragerea lui Mirel Rădoi. După două ore de negocieri, Gheorghe Hagi a refuzat oferta și a motivat că are de continuat un proiect foarte important cu echipa sa care activează în Liga I sub o nouă denumire din acest sezon. Refuzul fusese anunțat încă din weekend, la finalul partidei dintre Farul și UTA Arad.

Proiectul înseamnă să construiești o echipă mare. Proiectul nu înseamnă un meci. Proiectul nu înseamnă o calificare. Proiectul înseamnă să construiești o echipă mare, așa cum am construit-o noi. Deci folosești istoria ca să-ți creezi viitorul. Așa să venim să vă zicem doar: „Ne calificăm”, cum s-a spus, s-a garantat. Și nu iese și ce faci? Am mai pierdut doi ani, am mai dus încă trei ani, încă patru ani. E ușor să promiți.

Mihai are părerea lui. E o părere a lui ca director tehnic acum la echipele naționale. Dar e părerea lui. Nu înseamnă că trebuie să o împărtășim cu toții. Nu e nimic supărător, dar nici nu înseamnă că eu trebuie să împărtășesc cu el aceeași idee sau aceeași viziune sau același fotbal. Nu, nu cred, nu cred că suntem pe lucruri distincte, pe două drumuri diferite, așa cum s-a pronunțat el. El vrea rezultat imediat, eu vreau în timp să creez o echipă mare care să aducă glorie, succese, fericire, nu un meci miracol. Și eu am făcut un meci mare ca antrenor, nu: La echipa națională, în Ungaria. Miracol. Și după aceea nu a venit. Deci trebuie să construiești”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233