dobroge.tv

Live

Buricea vrea să câștige tot în 2021

23 noiembrie 2021
Publicitate

George Buricea a debutat cu o victorie în postura de antrenor principal după plecarea lui Djordje Cirkovic. HC Dobrogea Sud a obținut o victorie importantă în weekend contra unei formații incomode, CSM Focșani, și acum își îndreaptă atenția către ultimele meciuri ale acestui an.

Rămasă fără antrenor într-un mod cu totul neașteptat, HC Dobrogea Sud i-a găsit rapid înlocuitor lui Djordje Cirkovic, și asta chiar în sânul echipei. George Buricea a fost promovat pe postul de antrenor principal, iar primul meci în această postură i-a adus și primul succes. Constănțenii au câștigat în weekend derby-ul cu CSM Focșani și se mențin pe locul secund al clasamentului. Obiectivele noului antrenor al constănțenilor pentru finalul anului sunt unele ambițioase, însă cât se poate de realiste raportat la forma pe care a arătat-o formația de pe litoral până acum în acest sezon.

Am văzut o energie și un spirit de echipă. Eu asta îmi doresc, așa am fost ca jucător, așa vreau să fiu și ca antrenor. Ok, vom întâlni adversari poate mai buni decât noi, dar vreau ca echipa mea să piardă în picioare, niciodată în genunchi. Acesta este obiectivul nostru. Să câștigăm tot, turul și primele două etape din retur, să avem o vacanță liniștită și să ne pregătim pentru returul care va fi de foc. Începem cu Turda acasă, plecăm la Baia Mare, Dinamo, Steaua. Vă dați seama ce ne așteaptă. Dar nu ne plângem. Am niște băieți extraordinari care luptă până la ultima picătură de energie și pentru asta sunt fericit. E o plăcere să lucrez cu oameni care dau totul pe teren”, a declarat George Buricea, antrenor HC Dobrogea Sud.

Băieții au jucat foarte foarte bine, au fost foarte montați și mă bucură chestia asta. Se pare că George s-a descurcat foarte bine. Ne așteptam la chestia asta. Îi urăm o carieră cât mai lungă și cât mai frumoasă. Sperăm ca de la meci la meci echipa să creastă și să joace la nivelul pe care îl așteptăm cu toții.

Campionatul este lung. Îmi doresc să trecem cât mai repede peste acest șoc, eveniment, nici nu știu cum să-i spun. Da, a fost o decizie rapidă. A ales să plece, noi i-am respectat decizia, am strâns repede rândurile și am găsit formula care trebuie pentru a continua. Mă bucur că George a fost foarte spontan și a zis da fără niciun fel de problemă și mai ales că sunt atâția antrenori în Liga Națională, colegi cu noi care au făcut handbal și generație cu noi, am crescut împreună, care deja antrenează și cred că a venit și rândul lui George să fie antrenor principal”, a declarat Ionuț Rudi Stănescu, președinte HC Dobrogea Sud.

HC Dobrogea Sud joacă în această săptămână ultimele două partide din turul Ligii Naţionale, joi, la Cluj-Napoca, cu Universitatea, şi duminică, la Sala Sporturilor, cu SCM Politehnica Timişoara. Până la finalul anului, constănțenii au programate și primele două etape din retur, pe 4 decembrie, acasă, cu CSM Bucureşti, şi pe 12 decembrie, în deplasare, cu HC Buzău. În clasamentul Ligii Zimbrilor, HC Dobrogea este pe locul 2, cu 28 de puncte adunate în 11 etape.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233