dobroge.tv

Live

Hagi, noi detalii despre propunerea FRF

24 noiembrie 2021
Publicitate

Gheorghe Hagi a oferit noi detalii în privința discuției pe care a avut-o cu Răzvan Burleanu pentru preluarea postului de selecționer. „Regele” a dorit să sublinieze, prin intermediul unui comunicat, că nu a refuzat propunerea președintelui FRF, ci că din punct al regulamentului n-ar fi putut să dea curs ofertei.

Numirea noului selecționer la naționala României naște în continuare polemici. Iar cele mai multe dintre acestea îl au în vizor pe Gheorghe Hagi, actualul manager tehnic de la Farul Constanța.

Chiar dacă a lăsat impresia că a lămurit situația sa la finalul meciului cu UTA Arad, de sâmbătă, „Regele” a revenit seara trecută și a oferit noi detalii în privința refuzului la oferta făcută Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

În comunicatul transmis de Gheorghe Hagi, el a precizat că a primit o ofertă din partea președintelui Federației Române de Fotbal pentru postul de selecționer al naționalei României, dar, chiar dacă și-a dorit să dea curs ofertei, acest lucru n-ar fi fost posibil atâta timp cât este acționar majoritar la un club din Liga I.

Hagi a încheiat comunicatul urând succes echipei României și noului selecționer în atingerea obiectivelor. Naționala de seniori a României a rămas fără antrenor după ce contractul lui Mirel Rădoi s-a încheiat, iar Federația nu i l-a mai prelungit după ratarea calificării la Campionatul Mondial din Qatar.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233