dobroge.tv

Live

Phoenix reia meciurile din campionat

25 noiembrie 2021
Publicitate

După o pauză de trei săptămâni, Liga Națională de baschet feminin își reia meciurile începând din acest weekend. Reprezentanta Constanței pe prima scenă a României, Phoenix CSU Simona Halep are parte de o confruntare de foc, în Sala Sporturilor venind vicecampioana CSM Satu Mare.

Pauza s-a terminat pentru baschetbalistele de la Phoenix CSU Simona Halep. Constănțencele, aflate acum pe locul 6 al clasamentului Ligii Naționale de baschet feminin, vor juca sâmbătă, în Sala Sporturilor din Constanța, contra vicecampioanei României, CSM Satu Mare, în cadrul etapei a opta.

Partida se anunță una foarte dificilă, mai ales în condițiile în care ardelencele sunt pe primul loc, cu șase victorii și o singură înfrângere în startul acestui sezon competițional. În ciuda acestor aspecte, elevele lui Miroslav Popov sunt decise să își joace șansa până la ultimul fluier al arbitrului.

Cred că va fi un meci greu, chiar foarte greu. Ele sunt jucătoare bune, dar le-am spus jucătoarelor mele să încerce orice pentru a face un meci bun împotriva lor. Dacă vom avea vreo șansă de a le învinge ar fi fantastic. Dacă nu, ar fi suficient pentru noi dacă am putea da 100% din potențialul nostru pentru a face un joc bun și a încerca să câștigăm. Asta este ideea. Nu va fi deloc ușor. Va fi chiar greu, dar cine știe. La fel a fost și când am jucat împotriva celor de la Târgu Mureș, dar în final le-am învins”, a declarat Miroslav Popov, antrenor Phoenix CSU Simona Halep Constanța.

Înaintea partidei cu CSM Satu Mare, formația de pe litoral se află pe locul șase al clasamentului, cu 9 puncte adunate în șase partide.

Phoenix CSU Simona Halep Constanța – CSM Satu Mare, contând pentru etapa cu numărul opt a Ligii Naționale de baschet feminin se joacă sâmbătă, la Sala Sporturilor, cu începere de la ora 16.00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233