dobroge.tv

Live

HC Dobrogea Sud, a zecea victorie în campionat

26 noiembrie 2021
Publicitate

HC Dobrogea Sud a bifat aseară cea de a zecea victorie din actuala ediție de campionat. Constănțenii s-au impus la Cluj, contra Universității, cu scorul de 31 la 27. Partida a consemnat și o premieră pentru „principalii” celor două formații. În trecut coechipieri dar și rivali în teren, George Buricea și Marius Stavrositu au fost acum adversari și din postura de antrenori.

HC Dobrogea Sud continuă cursa de urmărire a liderului Dinamo București. „Delfinii” s-au apropiat la doar două puncte de campionii României, după ce au învins aseară în deplasare pe Universitatea Cluj.

Chiar dacă porneau ca favoriți cerți înaintea partidei, constănțenii au avut parte de o replică pe măsură din partea ardelenilor. Drept dovadă că la pauza dintre reprize ambele echipe au intrat la cabine la egalitate, scor 15 la 15.

Echilibrul s-a menținut până spre finalul partidei, când clujenii au început să piardă din ritm din cauza oboselii. Constănțenii n-au ratat momentul și chiar au profitat din plin de asta, distanțându-se pe tabela de marcaj pentru a se impune la final cu scorul de 31 la 27.

În urma acestui succes, HCDS a ajuns la 31 de puncte adunate în 12 partide în Liga Națională la handbal masculin și se menține pe cea de a doua treaptă a podiumului.

Partida a consemnat de altfel și un duel inedit pe banca tehnică. Până nu demult colegi de echipă la HCM Constanța și apoi adversari în teren după transferul lui Marius Stavrositu la Steaua București, George Buricea și fostul coordonator al naționalei României s-au aflat pentru prima dată față în față din postura de antrenori principali.

Pentru HC Dobrogea Sud săptămâna va continua cu o nouă partidă în Liga Națională, de data aceasta pe teren propriu. Constănțenii vor primi duminică, de la ora 18.00, vizita celor de la Politehnica Timișoara, în cadrul ultimei etape a turului de campionat.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233