dobroge.tv

Live

Farul merge după puncte la Mediaș

26 noiembrie 2021

Farul Constanța nu își mai permite pași greșiți în cursa pentru play-off în Liga Întâi. „Marinarii” evoluează în etapa cu numărul 17 a Ligii Întâi pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș, de unde speră să se întoarcă cu toate punctele puse în joc.

Aflată în luptă directă pentru ocuparea unui loc de play-off la sfârșitul sezonului regulat, Farul Constanța a debutat cu o remiză albă în returul Ligii Întâi la fotbal, după 0 la 0 contra celor de la UTA Arad.

„Marinarii” speră să se revanșeze acum și să recupereze din punctele pierdute săptămâna trecută în confruntarea cu Gaz Metan Mediaș, din etapa cu numărul 17. Ardelenii sunt în partea inferioară a clasamentului, însă Gheorghe Hagi nu ține cont de statistică și se așteaptă la o confruntare dificilă, mai ales că meciul va avea loc la Mediaș.

Din punctul meu de vedere trebuie să facem un meci foarte bun, ofensiv cu tranziție negativă foarte bună și bineînțeles după aceea și fazele fixe. Să încercăm să marcăm și să venim acasă cu un rezultat pozitiv, cu victorie. Sunt importante toate punctele pentru că a început returul și la orice meci este important să produci rezultat și mai ales victorii”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Înaintea acestei partide, Farul Constanța se află pe locul 7 al clasamentului Ligii Întâi, cu 25 de puncte după 16 etape. De partea cealaltă, Gaz Metan Mediaș este doar pe 13, cu 15 puncte.

Gaz Metan Mediaș – Farul Constanța, contând pentru etapa cu numărul 17 a Ligii Întâi, se joacă luni, cu începere de la ora 17.30.

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233