dobroge.tv

Live

Constanța domină baschetul 3x3

29 noiembrie 2021
Publicitate

Constanța domină competițiile de baschet 3 la 3 din România. Cele două reprezentate de la malul mării care au participat în weekend la întrecerile din cadrul Cupei României au terminat pe podium întrecerea. BC Athletic și-a trecut în cont cel de-al doilea trofeu, în timp ce Phoenix CSU Simona Halep a terminat din nou pe locul trei în clasamentul final. Constănțencele au anunțat deja că vor dona banii câștigați unei familii cu nevoi speciale de pe raza județului.

Arena de Baschet din București a găzduit la finalul săptămânii trecute întrecerile din cadrul Cupei României de baschet 3 la 3 din acest sezon. Seria confruntărilor a fost deschisă sâmbătă de meciurile de la masculin, acolo unde reprezentanta Constanței, BC Athletic Neptun, a fost înscrisă cu două echipe, alături de alte 24 din țară. 

Una dintre acestea, cea compusă din Cristian Mâinea, Daniel Mâinea, Cezar Bărăgău şi Vlad Corpodean, a reușit să își învingă absolut toți adversarii ieșiți în cale și să câștige pentru a doua oară în istoria clubului prețiosul trofeu. În ultimul act, constănțenii au învins pe Laguna Blue Sharks București, cu scorul de 16 la 10, după un meci extrem de disputat.  Pe lângă Cupa României, Vlad Corpodean a plecat acasă și cu trofeul de MVP, după ce a fost desemnat cel mai bun jucător al competiției. 

Duminică a venit rândul fetelor să intre în concurs, unde Constanța a fost reprezentată de Phoenix CSU Simona Halep. În componența Andreea Mititelu, Cristina Ion, Denisa și Bianca Fota, acestea au ajuns până în semifinale, acolo unde au fost învinse la mare luptă de Sepsi Sfântu Gheorghe, cu scorul de 13 la 10.  Ele s-au revanșat în finala mică, acolo unde au trecut de Agro Squad și au terminat astfel Cupa României la baschet feminin 3 la 3 pe a treia treaptă a podiumului. 

Pentru performanța lor, constănțencele au primit un cec în valoare de 1.500 de euro, bani pe care au anunțat deja că îi vor folosi în scop caritabil. Aceștia vor fi donați, alături de alte bunuri adunate de la sponsorii echipei, unei familii cu nevoi speciale din județul Constanța, pentru a le oferi membrilor acesteia o șansă la o iarnă mai blândă în acest an.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233