dobroge.tv

Live

Halep nu mai merge în Africa de Sud

29 noiembrie 2021
Publicitate

Simona Halep și-a anulat participarea la turneul demonstrativ de la sfârșitul anului din Africa de Sud. Decizia constănțencei vine ca urmare a apariției noii tulpini a virusului Sars-CoV-2.

Planurile Simonei Halep pentru acest sfârșit de an au fost date din nou peste cap de virusul Sars-CoV-2. Constănțeanca ar fi trebuit să participe la sfârșitul lui 2021, între 17 și 19 decembrie, la Africa Cares, un turneu demonstrativ din Africa de Sud, al cărui scop este acela de a promova tenisul în regiune. 

Apariția noii tulpini a virusului Sars-CoV-2, mai ales în statul african, a făcut-o pe fostul lider mondial să își anuleze duminică participarea pentru evita orice risc de îmbolnăvire. 

Vineri, mai multe ţări din lume au luat decizia de a interzice intrarea pe teritoriul lor a persoanelor care vin din Africa de Sud, după descoperirea în această ţară a unei noi variante de COVID-19, mult mai contagioasă. 

De asemenea, ministrul român al Sănătății, Alexandru Rafila, a anunțat că orice persoană care vine în România din zona Africii de Sud va fi obligată să se testeze și să intre în carantină, timp de 14 zile. 

Prin urmare, dacă ar fi onorat angajamentul de a merge în Africa de Sud, Simona Halep era nevoită să petreacă sărbătorile de iarnă în carantină.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233