dobroge.tv

Live

HCDS a încheiat turul pe podium

29 noiembrie 2021

HC Dobrogea Sud a încheiat cu o victorie turul în Liga Națională de handbal masculin. Constănțenii au învins duminică pe Politehnica Timișoara, pe teren propriu, cu scorul de 26 la 21, și se mențin pe locul secund al clasamentului.

Învingătoare în toate confruntările din acest an, indiferent că meciurile s-au disputat în cupă, campionat sau a fost doar amical, HC Dobrogea Sud a pornit cu prima șansă în disputa cu Politehnica Timișoara, din ultima etapă a turului. 

Formația pregătită de George Buricea s-a impus la conducerea partidei încă din startul ei și s-a distanțat rapid pe tabela de marcaj. În ciuda dominării categorice, bănățenii au reușit să intre la cabine cu un handicap de doar două goluri, scor 14 la 12. 

Actul secund a debutat cu oaspeții aflați în atac, în căutarea unei nesperate egalări. Iar aceasta s-a produs când Politehnica a egalat la 14. A fost însă doar o chestiune de moment, până când constănțenii și-au reintrat în ritm. Elevii lui George Buricea au refăcut avansul de pe tabelă, pentru a închide în cele din urmă meciul cu scorul de 26 la 21. 

În urma acestei rezultat, HC Dobrogea Sud a bifat victoria cu numărul 11 din actuala ediție de campionat și se menține pe locul secund al clasamentului cu 34 de puncte. În etapa următoarea, prima a returului, HCDS va juca tot la Constanța, sâmbătă, de la ora 11.00, contra celor de la CSM București.

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233