dobroge.tv

Live

Repriză decisă de arbitru

30 noiembrie 2021
Publicitate

Farul Constanța a plecat doar cu un punct de pe terenul lui Gaz Metan Mediaș, după ce aseară cele două au terminat la egalitate, scor 1-1. Ambele goluri au fost înscrise însă după două mari greșeli de arbitraj. La final, Gheorghe Hagi a acuzat antijocul gazdelor, care au făcut tot ce au putut pentru a fragmenta partida.

Meciul dintre Gaz Metan Mediaș și Farul Constanța, contând pentru etapa a 17-a a Ligii Întâi, a debutat în forță, ambele echipe trecându-și în cont ocazii uriașe de a deschide scorul. 

Fiecare dintre combatante și-a trecut în cont câte o bară în primele 45 de minute, însă cei care au deschis până la urmă scorul au fost medieșenii. Morar a fost găsit cu o pasă pe partea stângă a direcției de atac și l-a învins pe Aioani cu o execuție de generic. Golul a fost validat de arbitru, însă reluările au arătat o poziție suspectă de ofside a atacantului Gazului. 

În actul secund, „marinarii“ s-au aruncat în atac cu toate liniile în căutarea egalării, însă Vâlceanu s-a dovedit a fi un adevărat înger salvator pentru trupa antrenată de Ilie Poenaru, închizând perfect poarta la ocaziile lui Petre și Betancor. 

Finalul meciului avea să aducă o nouă fază controversată, de data aceasta la poarta Gazului. Petre a acuzat o lovitură în careul de 16 metri, iar centralul întâlnirii a dictat lovitură de la 11 metri. Și de această dată însă reluările au arătat că decizia a fost una eronată. Betancor a transformat în gol penalty-ul, astfel că partida s-a încheiat nedecis, scor 1-1.

 Nemulțumiți de rezultat, jucătorii gazdelor i-au reproșat arbitrului decizia luată la ultima fază a meciului, acesta având nevoie de jandarmi pentru a putea ieși de pe teren.

În urma acestui rezultat, Farul a căzut o poziție în clasamentul Ligii Întâi, până pe locul 8, având 26 de puncte după 17 meciuri jucate. În runda următoare, pe 4 decembrie, „marinarii“ vor primi vizita celor de la Rapid București.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233