dobroge.tv

Live

HCDS poate urca pe primul loc

02 decembrie 2021
Publicitate

HC Dobrogea Sud poate trece pe primul loc în Liga Zimbrilor la finalul săptămânii. Constănțenii joacă în prima etapă a returului derby-ul cu CSM București și, în cazul unei victorii, o poate depăși pe Dinamo București în fruntea clasamentului. Campioana are însă două meciuri mai puțin disputate din cauza confruntărilor din Liga Campionilor.

HC Dobrogea Sud este la doar două puncte distanță de primul loc al clasamentului Ligii Naționale la handbal masculin după încheierea turului de campionat. Constănțenii pot deveni în premieră lideri dacă se impun în derby-ul cu CSM București, care deschide partea a doua a sezonului. 

Devansarea campioanei României, care este neînvinsă în actuala stagiune, este posibilă datorită faptului că „dulăii“ vor avea săptămâna viitoare două meciuri mai puțin disputate față de restul echipelor din Liga Zimbrilor.

În ceea ce privește confruntarea cu CSM București, formația pregătită de George Buricea se așteaptă ca aceasta să fie una foarte disputată, date fiind pretențiile trupei din Capitală. Constănțenii speră să profite de avantajul terenului propriu și de susținerea fanilor din tribune, astfel încât la final să obțină toate punctele puse în joc.  De altfel, „delfinii“ chiar au făcut un apel la suporteri, care sunt așteptați în număr cât mai mare la ultimul meci din acest an al constănțenilor pe teren propriu. 

Înaintea partidei care va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 11, HC Dobrogea Sud este pe locul doi al clasamentului, cu 34 de puncte după 13 meciuri jucate. De partea cealaltă, CSM București este doar pe locul 8, cu 16 puncte.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233