dobroge.tv

Live

Farul continuă pregătirile la Constanţa

23 iulie 2020
Publicitate

FC Farul este în plină campanie de pregătire a startului în noul sezon al Ligii a doua. Constănțenii au intrat în a treia săptămână de antrenamente și așteaptă acum și meciurile amicale. Până atunci însă oficialii de la malul mării caută să definitiveze lotul cu care vor aborda campionatul.

Alb-albaștrii au trecut cu bine peste prima perioada de pregătire, aflându-se acum în cea de-a treia săptămână de antrenamente din perioada de presezon. 

Conform regulilor impuse de pandemia de coronavirus, „marinarii“ se antrenează în continuare împărțiți în două grupe, însă speră ca în curând situația să revină la normal.

Până atunci însă oficialii constănțeni caută să definitiveze lotul pe care îl va avea la dispoziție antrenorul Ianis Zicu la startul noului sezon.

FC Farul a anunțat marți seară că a ajuns la un acord cu Dan Panait pentru prelungirea contractului pentru încă un sezon.

În vârstă de 23 de ani, fundașul stânga al alb-albaștrilor a evoluat în 12 partide în sezonul trecut, trecându-și în cont și o pasă de gol.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233