dobroge.tv

Live

Sponsorul Naționalei, oficial și la Constanța

04 decembrie 2021
Publicitate

Sponsorul tehnic al naționalei de fotbal a României și-a deschis primul magazin oficial la Constanța. La eveniment a fost prezent și directorul centrelor de juniori ale Federației Române de Fotbal, fostul internațional Miodrag Belodedici, care a subliniat importanța dezvoltării acestui segment în contextul creșterii fotbalului din România.

Fanii echipei naționale de fotbal a României de la malul mării au acum posibilitatea de a-și cumpăra chiar de la Constanța accesorii, suveniruri sau echipamente cu însemnele „tricolorilor“. 

Sponsorul tehnic al reprezentativei României și-a deschis sâmbătă oficial porțile primului magazin dedicat pasionaților de sport. La eveniment a fost prezent și fostul international român Miodrag Belodedici, actualmente directorul centrelor de juniori ale Federației Române de Fotbal. El și-a adus cu această ocazie aminte de vremurile în care el a activat ca jucător.

Pe lângă Echipa Națională a României, sponsorul tehnic al tricolorilor „îmbracă“ mai multe echipe din Liga Întâi și a Doua, precum și Comitetul de arbitri, și asigură mingiile oficiale din Liga a Doua, a Treia și Cupa României.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233