dobroge.tv

Live

Amical de lux pentru FC Farul

23 iulie 2020
Publicitate

FC Farul și-a perfectat primul meci amical din perioada de pregătire înaintea startului în noul sezon competițional. Și nu orice amical. „Marinarii“ vor juca împotriva naționalei sub 21 de ani a României, condusă de selecționerul Adrian Mutu și care speră să prindă un loc la Campionatul European de anul viitor.

După ce miercuri după amiază Federația Română de Fotbal a anunțat că a convocat cinci jucători de la FC Viitorul pentru stagiul de pregătire al naționalei sub 21 de ani a României înainte ultimelor meciuri din preliminariile Campionatului European de anul viitor, spre seară oficialii lui FC Farul au făcut marele anunț. 

Elevii lui Ianis Zicu, aflați în plină pregătire a noului sezon de Liga a doua, vor avea ocazia de a-și măsura forțele cu „tricolorii“ mici ai lui Adrian Mutu într-un meci amical programat la începutul lunii august.

 „În anul în care fotbalul constănțean sărbătorește 100 de ani de existență, FC Farul Constanța va disputa un meci amical de cinci stele“, au notat cei de la Farul pe site-ul oficial.

 Partida este cu adevărat una de lux pentru jucătorii lui FC Farul în condițiile în care îi vor avea ca adversari pe câțiva dintre tinerii fotbaliști ai României care au făcut senzație la Campionatului European de tineret de anul trecut, din Italia. 

Formația antrenată la vremea respectivă de Mirel Rădoi a ajuns până în semifinalele competiției și a obținut calificarea la Jocurile Olimpice, programate în Japonia, în 2021, însă puse deocamdată sub semnul întrebării din cauza pandemiei de coronavirus. De asemenea, oficialii Farului au mai precizat că meciul va avea loc pe 5 august, la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia. 

El face parte din cadrul proiectului „Un secol de fotbal constănțean… Farul Constanța“, proiect finanțat de Primăria Municipiului Constanța în cadrul programului „Promovarea Sportului de Performanță“.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233