dobroge.tv

Live

Samara visează la o medalie olimpică

25 iulie 2020
Publicitate

Se muncește din greu pe una din plajele din Constanța. Nu vorbim despre vreo construcție, ci despre loturile României de tenis de masă care își desfășoară în această perioadă stagiile de pregătire pe litoral.

După o lungă perioadă în care au stat departe de sălile de antrenament și s-au pregătit în izolare după posibilități, sportivii din România revin încet la activitățile obișnuite.  Este și cazul componenților loturilor naționale de tenis de masă care efectuează în aceste zile deja tradiționalul stagiu de pregătire de pe litoral. 

Încă de la primele ore ale dimineții, Eliza Samara, Bernadette Szocs (Soci) și restul tricolorilor ce alcătuiesc loturile feminin și masculin, coordonați de pe margine de staff-ul tehnic, în frunte cu reputatul antrenor constănțean Nicolae Filimon, se antrenează până la epuizare pe una din plajele din Constanța pentru confruntările din sezonul competițional ce stă să înceapă. 

Chiar dacă deocamdată nu se știe cum vor evolua lucrurile în contextul pandemiei de coronavirus, aceștia își desfășoară antrenamentele obișnuite, respectând condițiile impuse de autorități pentru prevenirea îmbolnăvirilor. Iar miza este una pe măsura efortului depus. 

România se pregăteşte pentru participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, care vor avea loc anul viitor, iar constănţeanca Eliza Samara nu concepe să se întoarcă de la prestigioasa competiţie fără o medalie

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233