dobroge.tv

Live

Viitorul promite spectacol la Sibiu

28 iulie 2020
Publicitate

Cu doar un meci pierdut din cele 11 disputate în play-out-ul campionatului, Gheorghe Hagi regretă și acum că nu a prins un loc pentru a se bate la titlul de campion al României. FC Viitorul are parte de o nouă săptămână grea, în care va disputa două partide în decurs de doar patru zile.

După ce au făcut spectacol sâmbătă contra Chindiei Târgoviște, fotbaliștii lui FC Viitorul au parte miercuri de un adversar mult mai dificil. Formația lui Gheorghe Hagi va evolua la Sibiu, contra lui FC Hermannstadt, echipă care speră să se salveze de la retrogradare în finalul acestui sezon. 

La prima vedere, constănțenii pornesc cu prima șansă, fiind lideri detașați în clasament, unde au un avans de zece puncte față de urmăritoare. În aceste condiții, singura miză pe care o are Gheorghe Hagi este de a crește în continuare jucători și de a pregăti noul sezon competițional. 

De partea cealaltă, sibienii ocupa prima poziție deasupra zonei fierbinți a clasamentului, astfel că orice punct câștigat ar putea cântări enorm în calculele retrogradării. Chiar și așa, marele regret al lui Hagi este faptul că nu a reușit să prindă un loc între primele șase echipe la finalul sezonului regular.

FC Hermannstadt – FC Viitorul, contând pentru etapa a XII-a a play-out-ului Ligii Întâi, se dispută miercuri seară la Sibiu, cu începere de la ora 19.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233