dobroge.tv

Live

Simona Halep a învins-o pe Gabriela Ruse: La început nu am simţit mingea, dar apoi am dominat jocul

06 ianuarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Simona Halep, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 2, a învins-o, joi, cu scorul de 6-2, 6-1, pe Elena-Gabriela Ruse, locul 87 WTA, în optimile de finală ale turneului de categorie WTA 250 Melbourne Summer Set 1.

În primul set, doar Halep şi-a fructificat serviciul, la 2-1 şi 5-2. Restul gehmurilor au fost break-uri, astfel că sportiva din Constanţa a luat setul, cu 6-2, după 34 de minute.Ruse a câştigat singurul ghem pe propriul serviciu la începutul setului secund. Sportiva din Constanţa le-a luat pe toate celelalte şi a închis meciul cu 6-1, după 61 de minute.

"Sunt foarte fericită că am câştigat acest meci în acest mod, la început a fost un pic diferit, nu am simţit bine mingea, dar încet, încet am început să simt jocul şi cred că am dominat meciul. Sunt foarte fericită de modul în care joc, am luptat mult în pauza dintre sezoane şi sunt pregătită să joc meciuri. Mi-a lipsit mult faptul că nu am jucat meciuri oficiale. Sunt aici şi încerc de fiecare dată să dau ce am mai bun. (n.r. - despre Golubic) Nu sunt mă simt confortabil cu nicio adversară, pentru că la acest nivel fiecare joacă bine, aşa că mă concentrez doar pe mine, aşa cum am făcut la aceste două meciuri. Am jucat bine, sunt încrezătoare, dar este un alt meci. Încerc să mă bucur şi să joc cel mai bun tenis, pentru că dacă joc cel mai bun tenis am o şansă de a câştiga", a declarat Halep, la interviul de pe teren, citată de news.ro.

Simona Halep va evolua în faza următoare cu Viktorija Golubic din Elveţia, locul 43 WTA, care a întrecut-o, cu scorul de 6-3, 6-0, pe olandeza Lesley Pattinama Kerkhove, locul 158 WTA, venită din calificări.

Accederea în sferturi este recompensată cu un premiu de 5.800 de dolari şi cu 60 de puncte WTA. Învinsele în turul al doilea primesc câte 3.675 de dolari şi 30 de puncte WTA.

Sursă foto: digisport.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233