dobroge.tv

Live

Chițu, gata să revină pentru FC Viitorul

29 iulie 2020
Publicitate

FC Viitorul vrea să obțină în această seară a șaptea victorie din play-out-ul Ligii Întâi. Constănțenii joacă la Sibiu, contra lui Hermannstadt, o partidă în care este așteptat să revină în teren și Aurelian Chițu. Atacantul a fost indispobil în ultima perioadă din cauza unei accidentări și speră acum să fi depășit perioada mai puțin fastă din cariera sa.

FC Viitorul este de departe cea mai ofensivă echipă din partea a doua a campionatului. Elevii lui Gheorghe Hagi au înscris în cele 11 partide disputate în play-out-ul Ligii Întâi nu mai puțin de 24 de goluri. Cele mai multe dintre acestea le-au aparținut lui Gabi Iancu și brazilianului Rivaldinho. 

Lor speră să li se alăture în această seară și Aurelian Chițu, care a trecut cu bine peste accidentarea care l-a ținut departe de terenul de joc și este gata să evolueze contra celor de la FC Hermannstadt.

FC Hermannstadt și FC Viitorul se întâlnesc în această seară, de la ora 19, într-o partidă contând pentru etapa a XII-a a play-out-ului Ligii Întâi. În clasament, constănțenii sunt lideri detașați, în timp ce sibienii se află cu un loc peste zona care duce în eșalonul secund și speră să obțină cel puțin un punct care să îi îndepărteze de retrogradare.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233