dobroge.tv

Live

Phoenix, din nou în Final Four-ul Cupei

06 ianuarie 2022
Publicitate

Phoenix CSU Simona Halep a egalat cea mai bună performanță a baschetului feminin constănțean. Formația de pe litoral s-a calificat aseară în Final Four-ul Cupei României după încă o victorie categorică obținută în fața celor de la CS Municipal Târgoviște.

La trei ani distanță de la obținerea celei mai mari performanțe pentru baschetul feminin constănțean, calificarea în Final Four-ul Cupei României, Phoenix CSU Simona Halep atinge din nou faza semifinalelor în această competiție chiar la început de 2022.

Constănțencele au repetat evoluția bună din prima manșă, disputată în deplasare, și au obținut un nou succes în fața celor de la CS Municipal Târgoviște cu scorul de 86 la 59. Cea mai bună jucătoare a meciului a fost desemnată islandeza Sara Run Hinriksdottir, autoare a nu mai puțin de 19 puncte. De altfel, în premieră pentru Phoenix CSU Simona Halep în acest sezon competițional, toate sportivele trimise în teren de antrenorul Miroslav Popov și-au trecut numele pe lista marcatoarelor.

Mi-a fost puțin frică pentru că în primul meci CSM Târgoviște a jucat foarte bine pe teren propriu, dar astăzi am făcut o partidă mult mai bună, am tratat totul mai serios. În al doilea meci totul a contat de găsirea soluțiilor pentru a le motiva să joace la același nivel. Cred că toate celelalte trei formații din semifinale sunt mai bune decât noi. Dar vorbim de un singur. Nu știm niciodată ce se poate întâmpla”, a declarat Miroslav Popov, antrenor Phoenix CSU Simona Halep Constanța.

Revenită la echipă chiar în finalul anului trecut, Andreea Beldian este una dintre cele două jucătoare care au luat parte la ambele calificări în Final Four din istoria clubului.

De când am vorbit să mă întorc aici, unul dintre obiective a fost să ne calificăm în Final Four și mă bucur că l-am atins. Fericirea mai mare e că și în primul an în care am reușit această calificare am fost aici și am zis că de ce să nu facem istorie împreună din nou

Am mai zis-o și înainte, aici mă simt ca acasă și când am revenit chiar m-am simțit ca acasă. Nici nu am simțit că am lipsit. Fetele sunt foarte ca lumea, îmi place de ele, muncim în fiecare zi la antrenament, ne ajutăm una pe cealaltă, mai ales ele pe mine că am lipsit câteva luni. Dar ele mă ajută să-mi reintru în joc și să avem rezultate cât mai bune”, a declarat Andreea Beldian, Phoenix CSU Simona Halep Constanța.

Final Four-ul Cupei României din acest an este programat a se disputa în perioada 26-27 februarie 2022 într-o locație ce va fi aleasă în perioada imediat următoare. De asemenea, Federația Română de Baschet va stabili, prin tragere la sorți, și confruntările din semifinalele competiției.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233