dobroge.tv

Live

Phoenix, meci greu „acasă”

07 ianuarie 2022

Baschetbalistele de la Phoenix CSU Simona Halep n-au avut deloc timp pentru a sărbători calificarea în Final Four-ul Cupei României. Constănțencele joacă sâmbătă dimineață, tot pe teren propriu, în campionat, contra celor de la ACS Târgu Secuiesc.

Mai puțin de o zi a durat sărbătoarea la Phoenix CSU Simona Halep după calificarea în semifinalele Cupei României la baschet feminin. Constănțencele au revenit încă de a doua zi la antrenament pentru a pregăti meciul din campionat, de sâmbătă, contra celor de la ACS Târgu Secuiesc. Confruntarea este una importantă pentru formația de pe litoral, care vrea să se mențină în prima jumătate a clasamentului Ligii Naționale.

Cred că va fi un meci greu în prima parte a sa, de pe final va trebui să arătăm că avem potential și să câștigăm”, a declarat Miroslav Popov, antrenor Phoenix CSU Simona Halep Constanța.

Înaintea confruntării de sâmbătă după amiază formația constănțeană ocupă locul șapte al clasamentului, cu 15 puncte după 11 partide. De partea cealaltă, ACS Târgu Secuiesc peste pe penultimul loc, cu 12 puncte, însă doar 8 meciuri jucate. Partida este programată să înceapă de la ora 16, în Sala Sporturilor din Constanța.

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233