dobroge.tv

Live

Victorie cu emoții pentru Phoenix

10 ianuarie 2022
Publicitate

Phoenix CSU Simona Halep are un start perfect de an. După victoria în returul sferturilor de finală ale Cupei României, constănțencele au bifat în weekend și primul succes în Liga Națională din 2022. Elevele pregătite de Miroslav Popov au învins pe ACS Târgu Secuiesc cu scorul de 77 la 69.

Așa cum anticipase încă dinaintea partidei Miroslav Popov, antrenorul lui Phoenix CSU Simona Halep, formația din Târgu Secuiesc a avut inițiativa în prima parte a meciului din etapa a XIV-a a Ligii Naționale la baschet feminin.

Din fericire pentru formația de pe litoral, diferența de puncte de pe tabelă la pauza mare a fost de doar patru puncte, grație unui buzzer beater reușit de americanca Lauren Brozoski la sfârșitul celui de-al doilea sfert. În actul secund, constănțencele au trecut la conducerea partidei și au părut că nu vor avea emoții în a câștiga meciul.

Finalul le-a trădat însă și, pe fondul oboselii și a lipsei de concentrare, ACS Târgu Secuiesc a egalat în ultimul minut și chiar a fost aproape de a câștiga partida la ultima aruncare. Cum după expirarea timpului regulamentar scorul a fost egal, 65 la 65, s-a trecut la prelungiri. Împinse de la spate de un public frenetic, constănțencele s-au impus fără probleme cu 12 la 4 pentru a-și trece în cont, în cele din urmă, victoria cu scorul general de 77 la 69.

În urma acestui succes, Phoenix CSU Simona Halep a urcat o poziție în clasamentul Ligii Naționale de baschet feminin, până pe 6, cu un total de 17 puncte, devansând pe Universitatea Cluj.

De altfel, cele două formații vor fi adversare la mijlocul acestei săptămâni, în etapa cu numărul 15. Partida este programată să aibă loc miercuri, de la ora 12.00, în Sala Polivalentă din Cluj Napoca.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233