dobroge.tv

Live

Deplasările nu sunt pe placul „gladiatorilor”

10 ianuarie 2022
Publicitate

Deplasările nu sunt deloc pe placul „Gladiatorilor din Tomis”. BC Atheltic a cedat sâmbătă seară pe terenul celor de la CS Municipal Târgu Jiu și au ajuns la a patra înfrângere consecutivă pe teren străin.

După startul bun de campionat, BC Athletic a intrat într-o adevărată criză de formă în ultimele două luni, ajungând acum să aibă o singură victorie în ultimele șase meciuri disputate în Liga Națională de baschet masculin. Ultima înfrângere a suferit-o sâmbătă seară, la Târgu Jiu, contra Municipalului din localitate.

Elevii lui Alexandru Olteanu au început bine partida și după primul sfert se aflau în avantaj cu cinci puncte, scor 19 la 14, și lucrurile păreau să se îndrepte în direcția bună. N-a fost însă deloc așa, pentru că gorjenii au întors soarta partidei până la pauză, când au intrat cu avantaj la cabine cu scorul de 38 la 37.

Formația din Târgu Jiu a dictat tonul și în partea a doua a meciului, impunându-se la final cu scorul de 81 la 70. Pentru constănțeni, principalii marcatori au fost Jakob Lowrance, autor a nu mai puțin de 22 de puncte, și Zan Kosic, cu 17 puncte.

După acest rezultat, BC Athletic a ajuns la 19 puncte și ocupă poziția a noua în clasamentul Ligii Naționale de baschet masculin. Următoarea partidă se anunță una extrem de dificilă pentru constănțeni, chiar dacă vor juca pe teren propriu.

„Gladiatorii din Tomis” vor întâlni liderul neînvins al campionatului și totodată deținătoarea titlului, ACS U Banca Transilvania Cluj Napoca. Partida este programată să aibă loc vineri seară, în Sala Sporturilor din Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233