dobroge.tv

Live

Atacant de la CFR Cluj pentru Farul

30 iulie 2020
Publicitate

FC Farul caută să își întărească ofensiva, compartimentul la care a suferit în sezonul trecut al Ligii a doua. Constănțenii au anunțat aducerea la echipă a lui Andrei Banyoi, un atacant crescut la academia campioanei României, CFR Cluj.

Așa cum au anunțat încă de la reunirea lotului după cele trei luni de pauză cauzată de pandemia de coronavirus, oficialii constănțeni caută să îi pună la dispoziție lui antrenorului Ianis Zicu un lot cu care să se poată lupta prentru promovarea în Liga Întâi. 

Dacă pe linia de fund problemele par relativ rezolvate, atacul continuă să rămână compartimentul descoperit pentru formația de pe litoral. Oficialii constănțeni au anunțat la mijlocul acestei săptămâni perfectarea unui nou transfer. Este vorba despre Andrei Banyoi, un tânăr atacant în vârstă de 20 de ani, care a evoluat în trecut și pentru formația sub 19 ani a campioanei României, CFR Cluj. 

El a fost adus pe litoral din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărțit de Șoimii Lipova, formație pentru care a evoluat în Liga a doua în sezonul trecut. În cele 20 de partide în care a fost utilizat, el a reușit să înscrie șase goluri și să ofere și două pase decisive pentru colegii săi. 

De asemenea, în perioada cât a evoluat pentru CFR Cluj, noul atacant al marinarilor a fost convocat și la echipa sub 19 ani a României. Conform transfermarkt, Andrei Banyoi este cotat la 100 de mii de euro. 

Pe de altă parte, FC Farul a intrat în a patra săptămână a perioadei de pregătire din presezon, continuând antrenamentele la baza sportivă din strada Primăverii. 

Alb-albaștrii se pregătesc cu gândul la debutul campionatului, dar și la amicalul de gală cu naționala de tineret a României, care va avea loc pe 5 august, cel mai probabil la Buftea.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233