dobroge.tv

Live

Mutări în atacul Farului

11 ianuarie 2022
Publicitate

Se anunță schimbări importante în ofensiva Farului. După aducerea lui Omoh, constănțenii l-au transferat și pe fostul atacant al lui Dinamo București, Robert Moldoveanu. Acesta vine să îl înlocuiască pe George Ganea, care este aproape de o despărțire de „marinari”.

Gheorghe Hagi vrea să profite de situația critică în care se află Dinamo. Farul Constanța l-a transferat la începutul acestei săptămâni pe Robert Moldoveanu, după ce atacantul s-a despărțit de „câinii roși”.

Mutarea a fost confirmată și de impresarul jucătorului, Giovanni Becali, care a precizat că Dinamo păstrează totuși o cotă de 30% dintr-un eventual viitor transfer al atacantului în vârstă de 22 de ani. Din câte se pare, Moldoveanu a mai fost dorit și în trecut de Gheorghe Hagi, însă transferul n-a putut fi concretizat până în prezent. El a evoluat în 13 partide pentru Dinamo în acest sezon, însă nu a reușit decât o pasă decisivă.

Tot 13 partide a bifat și George Ganea, atacantul Farului care este aproape să plece în această perioadă de mercato de pe litoral. Anunțul a fost făcut chiar de către tatăl său, fostul internațional Ionel Ganea, care a precizat că se lucrează la perfectarea transferului. Chiar dacă n-a dat prea multe detalii, el a adăugat că fiul său va pleca la o „echipă din vest”.

George Ganea a mai avut o experiență în vestul Europei, în Italia, unde a jucat la grupele de copii și juniori de la Entella și AS Roma în perioada 2016-2018. Fostul internațional de tineret a marcat de două ori în acest sezon, ambele reușite în partidele cu Dinamo.

De altfel, Farul și Dinamo vor fi adversare sâmbătă seară, la Ovidiu, în singurul „amical” programat de „marinari” în vacanța de iarnă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233