dobroge.tv

Live

Viitorul, de nerecunoscut la Sibiu

30 iulie 2020
Publicitate

FC Viitorul a fost de nerecunoscut aseară, la Sibiu, contra lui Hermannstadt. Constănțenii, care nu mai pierduseră de șapte partide, au cedat cu scorul de 2-0, iar formația pregătită de spaniolul Ruben Albes a făcut un pas mare spre salvarea de la retrogradare.

Neînvinși de șapte runde în play-out-ul Ligii Întâi, constănțenii au fost de nerecunoscut la Sibiu. De altfel, ocaziile au lipsit cu desăvârșire la ambele porți. 

Primul moment important al meciului, care a adus și deschiderea scorului, s-a consumat abia în minutul 75. Opruț a ratat șutul spre poarta lui Tordai, însă pe traiectorie s-a interpus Stoica, fundașul deviind balonul în poartă. Soarta partidei și scorul final au fost stabilite în minutul 84, prin Debeljuh (Debeliu), care a înscris din penalty cu o execuție de efect. 

S-a încheiat 2-0 pentru FC Hermanstadt, care face astfel un pas mare spre salvarea de la retrogradare la finalul sezonului. De partea cealaltă, Hagi și-a exprimat vădit nemulțumirea față de prestația atacanților săi.

În urma acestui rezultat, FC Viitorul rămâne lider detașat în clasamentul play-out-ului, păstrând un avans de 10 puncte față de principalele urmăritoare, în condițiile în care mai sunt doar două meciuri de disputat. 

În partida următoare, constănțenii vor juca pe teren propriu contra celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, duminică, de la ora 21 și 30 de minute.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233