dobroge.tv

Live

Victorie spectaculoasă obținută de Phoenix

12 ianuarie 2022

Phoenix CSU Simona Halep își continuă parcursul de excepție din începutul acestui an. Constănțencele au bifat astăzi a treia victorie consecutivă în campionat pe terenul Universității Cluj Napoca după ce au reușit o revenire spectaculoasă pe tabela de marcaj.

Publicitate

Partida dintre Univesitatea Cluj Napoca și Phoenix CSU Simona Halep, din etapa a XIV-a a Ligii Naționale la baschet feminin, a început bine pentru constănțence, care au câștigat primul sfert și părea că nu vor avea probleme în a se impune în Ardeal. 

A urmat apoi o cădere inexplicabilă pentru elevele lui Miroslav Popov care au pierdut atât avantajul de pe tabelă, dar au ajuns să fie și conduse pe tabela de marcaj cu 12 puncte în ultimul sfert, când mai erau de jucat doar șapte minute. Din acel moment a început revenirea pentru constănțence, care au marcat nu mai puțin de 15 puncte consecutive fără ca adversarele lor să mai înscrie vreunul, și au câștigat meciul cu scorul de 56 la 59. 

Omul meciului pentru Phoenix a fost americanca Ciara Rosten, care a terminat partida cu un double-double, cu 19 puncte înscrise, 17 recuperări și un index de 28. Grație acestui succes, formația constănțeană se menține în prima jumătate a clasamentului Ligii Naționale la baschet feminin, urcând provizoriu pe locul cinci, cu 19 puncte după 13 etape.

Următoarea partidă pentru Phoenix este programată tot în deplasare, la București, pe 15 ianuarie, când va întâlni pe Agronomia.

Publicitate

Publicitate
Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233