dobroge.tv

Live

Simona Halep s-a calificat în turul al doilea al Australian Open

18 ianuarie 2022
Redactia DTV

Publicitate

Învingătoare în urmă cu aproximativ o săptămână la Melbourne Summer Set, Simona Halep a debutat cu o victorie și la Australian Open, primul turneul de Grand Slam al anului. Constănțeanca, a cincea favorită la câștigarea turneului, a întâlnit-o pe poloneza Magdalena Frech, ocupanta locului 102 în ierarhia mondială.

Emoțiile primului meci și-au pus amprenta asupra evoluției ambelor jucătoare, care cu greu au reușit să își valorifice serviciul. Din fericire, constănțeanca s-a concentrat mai bine în momentele importante ale jocului și a reușit să se impună în minimum de seturi, cu scorul de 6-3, 6-4.

"A fost puțin mai dificil. Întotdeauna primul meci este mai greu, pentru că am avut mari emoții, dar acum sunt bucuroasă pentru felul cum am jucat, pentru cum m-am prezentat, și această calificare în turul secund mă bucură", a declarat Simona Halep.

Graţie acestui succes, constănţeanca şi-a asigurat un cec în valoare de 154.000 de dolari australieni şi 70 de puncte WTA. 

Pe lângă Simona Halep, în turul secund de la Australian Open s-au mai calificat alte patru românce respective, Sorana Cîrstea, Irina Begu, Gabriela Ruse şi Jaqueline Cristian. Următoarea adversară a Simonei Halep la Austrialian Open va fi brazilianca Haddad Maia, ocupanta locului 83 în ierarhia mondială.

Sursă foto: romaniatv.net

Publicitate

Publicitate
Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233