dobroge.tv

Live

Simona Halep s-a calificat în turul al doilea al Australian Open

18 ianuarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Învingătoare în urmă cu aproximativ o săptămână la Melbourne Summer Set, Simona Halep a debutat cu o victorie și la Australian Open, primul turneul de Grand Slam al anului. Constănțeanca, a cincea favorită la câștigarea turneului, a întâlnit-o pe poloneza Magdalena Frech, ocupanta locului 102 în ierarhia mondială.

Emoțiile primului meci și-au pus amprenta asupra evoluției ambelor jucătoare, care cu greu au reușit să își valorifice serviciul. Din fericire, constănțeanca s-a concentrat mai bine în momentele importante ale jocului și a reușit să se impună în minimum de seturi, cu scorul de 6-3, 6-4.

"A fost puțin mai dificil. Întotdeauna primul meci este mai greu, pentru că am avut mari emoții, dar acum sunt bucuroasă pentru felul cum am jucat, pentru cum m-am prezentat, și această calificare în turul secund mă bucură", a declarat Simona Halep.

Graţie acestui succes, constănţeanca şi-a asigurat un cec în valoare de 154.000 de dolari australieni şi 70 de puncte WTA. 

Pe lângă Simona Halep, în turul secund de la Australian Open s-au mai calificat alte patru românce respective, Sorana Cîrstea, Irina Begu, Gabriela Ruse şi Jaqueline Cristian. Următoarea adversară a Simonei Halep la Austrialian Open va fi brazilianca Haddad Maia, ocupanta locului 83 în ierarhia mondială.

Sursă foto: romaniatv.net

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233